Przepyszny mazurek kajmakowy
Jego przygotowanie jest bardzo proste i szybkie!
mmm...
Składniki na polewę:
krówki
3 łyżki mleka
dodatkowo:
posiekane orzechy włoskie/śliwki/morele
Przygotowanie:
ciasto: 3-2-1 przepis znajdziecie tu
polewa:
2. wersja z bakaliami: do rozpuszczonych krówek dodać posiekane bakalie, wylać na spód ciasta i dekorować
Wesołych Świat!
kajmakowy to ten najlepszy!
OdpowiedzUsuńTez mam krówkowy mazurek. :) Wesołych!
OdpowiedzUsuńNajlepsiejszy!.
OdpowiedzUsuńPodbijacie nim moje serce.
OdpowiedzUsuńJuż jutro Niedziela Wielkanocna, więc kliknij proszę... :)
http://kokilka.blogspot.com/2013/03/kolorowych-swiat.html
Kajmakowy zdobiony migdałami, mój ulubiony :)
OdpowiedzUsuń